Run Angel

Pris:
990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
19010
Antal:
Finns i lager
Känn dig säker på sena springturer eller promenader med detta smarta armband. Runangel är en personlig säkerhets-wearable som ger ifrån sig ett väldigt högt alarm för att dra till sig uppmärksamhet vid ett överfall. Run angel-appen skickar samtidigt ut meddelande till användarens familj och nära vänner via SMS och email som visar datum, tid och platsen som användaren befann sig på vid tidpunkten då användaren tryckte på alarmknappen. Ett utmärkt val för löpare, joggare, studenter, cyklister, ungdomar och för alla som vill känna sig säker på egen hand utomhus.När run angel aktiveras ger den ifrån sig en mycket hög signal på 120 dB som är samma styrka som man upplever på främsta raden framför högtalarna på en konsert. Det hög-pitchade alarmet har en lång spridning och vid aktivering visas också en visuell SOS LED-varningsljus. 

Run angel kopplas till mobilen via Bluetooth och är uppladdningsbar så att användaren enkelt kan vara säker på att run angel är fullt funktionsduglig. Det justerbara bandet är både lätt i vikt och är icke allergent. 

Lägg till dina utvalda nära och kära till dina run angels i appen. Vid en nödsituation får de utvalda varsitt SMS och email som visar datum, tid och platsen som användaren befann sig på vid tidpunkten då alarmknappen trycktes ner. Appen visar också aktiveringshistorik och användaren kan ställa in förinställda nödmeddelanden. Det går också att skicka tysta alarm till sina run angels via appen.
För alla som vill känna sig säkra utomhus

Skickar sms och email till 3 förvalda mottagare om plats, datum och tid

Justerbart och smidigt armband som endast väger 24 g

Svettsäker

Ladda ned den kostnadsfria run angel-appen på iTunes eller Google Play . 

Fungerar med: Mobiltelefoner med iOS 9.0 & Android 4.4 och senare

Anslutning: Bluetooth 4.0

Batteri: Uppladdningsbart Lithium-iOn

Recension: https://m3.idg.se/2.1022/1.713179/run-angel

Inkluderat:
- Run angel armband
- Hårt förvaringsskal
- USB laddkabel
- Set up-guide