Recensioner

Safe by Gaias vision är att skapa trygga och innovativa säkerhetsprodukter för människors vardag. 
Alla produkter som levereras till marknaden ska upplevas som väldesignade och relevanta.
Innovation är kraften som tillåter dem att agera gränsöverskridande & nyskapande.
Varje del i tillverkningsprocessen i form av materialval och konstruktion har noga undersökts.
Safe by Gaia håller tuffa krav på produktkvalité.

Frågor och svar om Safe by Gaias larm

Se inslaget från TV4:s test av larm

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99mac.se har testat.
Har du någon gång suttit i soffan när det ringt på dörren, suckat lite, gått upp och insett att det var någon av grannungarna som busringt på klockan? Eller kanske var det bara någon försäljare? Hur som helst, med lite modern teknik kan du slippa gå till dörren i onödan. Samtidigt får du bättre koll på vilka som rör sig nära din dörr även när du inte är hemma.
Jag pratar förstås om dörrklockor med videokamera. läs mer

Förblindande försvarsspray med färg + gel + specialämne + optimerat munstycke / ventil, samt bältesclips. 
En ny version av Knock Out som är förbättrad på flera punkter.
Mycket längre räckvidd, nu upp till 4 meter!
Perfekt avvägd gelning som ger längst räckvidd och minst vindkänslighet. Högre tryck som ger mer effekt direkt med bättre ventil och munstycke.
Kraftfullaste lagliga formulan på marknaden, förblindar angriparen maximalt.
Färgar angriparen röd för senare identifiering. Genom en gel-liknande substans får man “tyngre droppar”, med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelningen skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre

Läs om Micke "Syd" rådiga ingripande

Run Angel passar perfekt för löpare, joggare, studenter, cyklister, ungdomar och alla som vill känna sig säkrare på egen hand utomhus.

Bevisat att fungera av MET Labs
ScannerGuardCard®-systemet har gått igenom några av de strängaste testerna som är möjliga. Vi användes en RFID-skanner - Modell: R50 med en radiofrekvens 13.56 MHz, sedan vi lagt ScannerGuardCard® i en plånbok och försökte skanna testkreditkort. RFID-skannern kunde inte skanna kreditkortsdata. Få 24-timmarsskydd när du använder ScannerGuardCard®-systemet